Ledenvergadering 2021

Vrijdag, 23 april 2021

De ledenvergadering stond gepland voor dinsdag 12 mei. Deze vergadering kan niet plaats vinden i.v.m. de Corona. Als vereniging zijn wij verplicht om 1 x per jaar een ledenvergadering te houden. Wij hopen dat na de zomervakantie 2021 alsnog een ledenvergadering gehouden kan worden. Raadpleeg regelmatig deze website voor ontwikkelingen in deze.

In de onlangs uitgebrachte nieuwsbrief staat vermeld dat de ledenvergadering van HSV Bathmen gehouden wordt op dinsdag 12 mei.

Dit moet echter zijn dinsdag 11 mei.

Het is echter nog onzeker of deze vergadering doorgang kan vinden i.v.m. de corona perikelen.
Via deze website wordt u op de hoogte gehouden van het wel of niet doorgaan van deze vergadering.